|   | 
  • Yerel Seçimlerin Renkli Figürleri: Muhtar Adayları


    Yerel Seçimlerin Renkli Figürleri: Muhtar Adayları
    31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala siyasi partiler ve adaylar çalışmalarını yoğunlaştırırken, muhtarlık seçimleri de ayrı bir heyecana sahne oluyor.

    Oturdukları mahalleye muhtar olabilmek için çalışmalar yürüten muhtar adayları arasında gazeteci, emekli bankacı,iş adamı, eğitmen, dalgıç,emekli asker, sosyolog ve ev hanımı gibi renkli profiller de dikkat çekiyor.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle muhtarlar buluşması başlatmasından sonra daha cazip hale gelen ve son dönemde oldukça rağbet gören muhtarlık için çeşitli meslek gruplarından farklı kişiliklere sahip adaylar kıyasıya yarışırken, afiş, sosyal medya ve insert ilanları ile de kendilerini tanıtmaya gayret ediyorlar.

    Muhtar adayları özellikle birleşen mahallelerde zorlandıklarını,kendi mahallelerini çok iyi bildiklerini ama birleşen mahalle için özel çalışma yaptıklarını belirttiler.Kayseride Sahabiye,Serçeönü ve Fatih Mahallesi,Yenişehir ve Beşparmak,Germir ve Konaklar,Aydınlıkevler ve Çorakçılar ve bir çok mahalle bu seçimde birleşen mahalleler arasında bulunuyor.

    Bakalım 31 Mart akşamı kimler hedefine ulaşıp mahallesine muhtar olabilmenin mutluluğunu yaşayabilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.