|   | 
  • Yıldız BRN Yatak çalışanlarını ziyaret etti


    Yıldız BRN Yatak çalışanlarını ziyaret etti
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri?de BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter ile fabrika çalışanlarını ziyaret etti.

     
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri?de BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter ile fabrika çalışanlarını ziyaret etti.

    Ziyarette konuşan Yıldız, asgari ücretle ilgili olarak ücreti 5 bin liraya çıkmasını gönüllerince arzu ettiklerini belirterek, ?Peki asgari ücret 5 bin liraya çıktığında burada üretim yapılabilecek mi? Gönül istiyor ki işçi kardeşlerimize aldığı ücretin 3 katını verelim. Şuanda seçim döneminde çok fazla vaat dolanıyor. Vatandaşımızın ümitleri ile oynayan vaatler var. Asgari ücretin 5 bin liraya çıkmasını bütün gönlümüzce isteriz. Peki asgari ücret 5 bin liraya çıktığında burada üretim yapılabilecek mi ? Diyelim ki asgari ücreti 3 katına çıkarttık. Arkadaşlar kapanan bir işyerinin çalışanı olmaz.

    Gerçekçi olmamız lazım. O yüzden bu tür vaatlerin dibi tabanı olmadan, ayağı yere basar olmadan söylenmiş olmasını biz vatandaşlarımızın ümitleri ile oynanmak olarak görüyoruz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.