|   | 
  • Yıldız isim Marginean kulüpten ayrıldı


    Yıldız isim Marginean kulüpten ayrıldı
    AGÜ Spor?un Rumen forveti Gabriela Marginean, İspanya?nın Perfumerias Avenida takımına transfer oldu.

     
    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü'nde transfer çalışmaları devam ederken kadrodaki bazı isimler de takımdan ayrılmaya başladı.

    Kırmızı beyazlı ekibimizin Romanya'lı oyuncusu Gabriela Marginean sezonun sona ermesi ile birlikte kulüpten ayrıldı. İspanya Ligi takımlarından Perfumerias Avenida ile anlaşan yıldız oyuncu takım arkadaşları ile vedalaştı. Birçok önemli kulüpte forma giydikten sonra Kayseri'ye gelen başarılı oyuncunun yokluğunu doldurmak için kulüp yönetiminin çalışmalara başladığı öğrenildi. 

    1987 doğumlu ve 1.83 boyundaki forvet, TKBL'de 10.2 sayı, 3.4 ribaund EuroLeague'de ise 12.5 sayı, 3.1 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.





    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.