|   | 
  • Yüksekovalı Öğrencilerden Vali?ye Ziyaret


    Yüksekovalı Öğrencilerden Vali?ye Ziyaret
    Hakkâri'nin Yüksekova ilçesindeki İsmet Alkan Anadolu Lisesi'nde okuyan 40 öğrenci, 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında geldikleri Kayseri'de Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

     Melihşah Üniversitesi tarafından yürütülen ve 2013 Genç Projeleri Destek Programı kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen 'Gönül Köprüsü Projesi' çerçevesinde, Hakkari Yüksekova İsmet Alkan Anadolu Lisesi'nin 40 öğrencisi Kayseri'ye geldi. Öğrenciler, Kayseri gezileri sırasında Vali Orhan Düzgün'ü de makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ''Öğrencilerin gözleri ışıl ışıl parlıyor. İnşallah güzel yerlere gelirsiniz. Sizi Kayseri'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. 2002 yılının Haziran ayında Hakkari'ye ziyarette bulundum. Hakkari'ye Van'ın Bahçesaray ilçesinden gelmiştim. O bölgede 3 metre kar vardı, onu hala unutamıyorum. Sizlerin bu tatilinizi kültür, sanat ve sporla değerlendirmenizi çok uygun buldum'' dedi.
    Öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını da yanıtlayan Düzgün, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
    Vali Düzgün, bir süre sohbet ettiği misafir öğrencilere yarın akşam Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan Türkiye-Andorra maçının biletlerini dağıttı. Öğrenciler de Vali Düzgün'e çiçek ve bir hediye takdim ettiler. 
    Yüksekovalı öğrenciler, Kayseri'de 1 ay boyunca İngilizce eğitimi almanın yanı sıra, çeşitli şehir içi ve dışı kültür-sanat gezilerine de katılacaklar.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.