|   | 
  • Yüzde 87’nin Gururunu Yaşıyorum


    Yüzde 87’nin Gururunu Yaşıyorum
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibi AK Parti adayı Murat Kurum’un açıklamasına göndermeyle “2019 seçiminde kocaman bir vaat setim vardı. 3 ayda olağanüstü bir set çalışmıştık. Bu kadar detaylı bir oran vermeyecektim ama artık veriyorum. Yüzde 87’sini bu 5 yıla sığdırmanın gururunu yaşıyorum” dedi.

    İmamoğlu bugün Kabataş Transfer Merkezi’ni açtı. İBB başkanına CHP’nin Beyoğlu adayı İnan Güney ve Fatih adayı Mahir Polat da eşlik etti.
     
    Metro, füniküler, tramvay, vapur ve otobüs hatlarının buluşma noktası olarak tanıtılan Kabataş Transfer Merkezi’yle birlikte sahile kesintisiz erişim, yeşil alanlar ve sosyal merkezlerle bütünleşmiş Kabataş Meydanı da açılmış oldu.
     
    Açılışta konuşan İmamoğlu, özetle şunları dedi:
     
    2019 seçiminde kocaman bir vaat setim vardı. Üç ayda olağanüstü bir set çalışmıştık. Bu kadar detaylı bir oran vermeyecektim ama artık veriyorum: Yüzde 87’sini bu beş yıla sığdırmanın gururunu yaşıyorum. Yüzde 87 önemli bir başarı. Nadiren doğru konuşan rakibim bile bu hakkı teslim etti. Yıllar geçecek, yüzde 87’yle anılacak. Bu seçimden bir tek o kalacak.
     
     
    (“Vaatlerini hatırlamıyor” diye iktidar cephesi tarafından hedef alınması) Televizyonlara katılıyorum, 200 sayfalık vaat setinden en az bilinen bir tanesini “Sosyal tesislerde haftada bir gün şu yapılacak” demiştik. Canlı yayınlarda bana soruyorlar. Birileri gibi “Yaptık” deyip geçiştiren bir ruh halim yok. Çünkü sonradan zaten yapıp yapmadığımı bilmiyorum, o anda  hatırlamayabilirim. Rakiplerime benzemem, “Hatırlamıyorum, kontrol edip size bilgi vereyim” diyorum. Gayet insani ve doğru bir hamle olduğunu düşünüyorum.
     
     
    Onlara öyle bir etki bıraktım ki demek ki, hani her şeyi hatırladığımda şok oluyorlar ya “İmamoğlu bunları niye hatırlamıyor” diye vahlanıyorlar. Gençlerin deyişi var ya “Ben şok!” Üç gündür tepiniyorlar bunun üzerinde, çok da eğlenceli açıkçası. İmamoğlu kızıyor zannediyorlar, kızmıyorum. Onlara bakıp hem çok eğleniyor hem çok mutlu oluyorum. Beni beş yıllık icraatlerimizle eleştiremeyenlerin “Hatılarlamadım” dedin diye zıp zıp zıplamalarıyla gülmekten kırılıyorum. Ne mutlu bana!



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.