|   | 
  • Zarfı Ağzıyla Sandığa Attı


    Zarfı Ağzıyla Sandığa Attı
    Antalya'nın Serik ilçesinde 32 yıl önce iki kolunu kaybeden Bülent Bodur (45), oyunu eşinin yardımıyla kullanıp, zarfı sandığa ağzı ile attı.

    31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 3344 sandıkta toplam 102 bin 853 seçmenin sandığa gittiği Serik ilçesinde, her iki kolunu 32 yıl önce elektrik çarpması nedeniyle kaybeden engelli Bülent Bodur da oy kullandı.
     
    Şehit Hasan Güçlü Meslek ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi'ne kullanmaya gelen Bodur, eşinin yardımı ile kabinde oyunu kullanıp, zarfı da sandığa ağzı ile attı.
     
    Bodur, "1992 yılında elektrik çarpması sonucu kollarımı kaybettim. Allah öldürmeyince öldürmüyor. 1992 yılından beri engelli olarak yaşamaya devam ediyorum. Serik Belediyesi'nde çalışıyorum. Hayatı yaşamaya devam ediyorum" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.