|   | 
  • Zeen Mobilya, Fark Yaratacak


    Zeen Mobilya, Fark Yaratacak
    Yaklaşık 5 ay önce Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde üretime başlayan Zeen Tasarım Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş., konforu ve alışılmışın dışındaki tasarımıyla insanların beğenisini kazanıyor.

    Zeen Tasarım Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman PATIR, 3 bin 500 metrekare kapalı alanda faaliyet gösterdiklerini, yeni bir firma olmalarına rağmen mobilya sektörünün kalbi olan Kayseri’de başarılı işler yaptıklarını söyledi.

     

    Kayseri’de üretilen yaylı ve endüstriyel mobilya çizgisinin dışında “Zeence” markasıyla İtalyan tarzı butik koltuk ve koltuk takımı ürettiklerini ifade eden Patır, sloganımızdan yola çıkarak “şıklık ve rahatlık” temel prensibi ile ve modern görüntüsüyle insanların yaşam alanlarını renklendirdiklerini belirtti.

     

    Evlerin en önemli dekorunun mobilya takımları olduğunu dile getiren Patır, şunları söyledi:

     

    “Dünyada konforun ön plana çıktığı bir çağda yaşıyoruz. Artık ‘taş gibi koltuk’ dönemi kapandı. Biz de taş gibi yerine ‘pamuk gibi koltuk’ düşüncesiyle hareket ediyoruz. Ürünlerimizde kalitenin yanı sıra üst düzey konfor olmazsa olmazlarımız arasında. İnsanlar kaliteli ürün istedikleri kadar rahat ve konforlu da olmasına dikkat ediyor. Çünkü eve geldiklerinde zamanın büyük bir kısmını bu koltuklarda geçiriyor. Günün yorgunluğu atabilecekleri alanlar olsun istiyor. Biz de ürettiğimiz ürünlerle bunu sağlamaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Yeni bir firma olmamıza rağmen nihai tüketiciye ve ciddi bir memnuniyet seviyesine ulaştık. Bu da doğru işler yaptığımızı gösteriyor ve hedeflerimiz konusunda emin adımlarla ilerlememizi sağlıyor.”

     

    Ürettikleri koltuklarda zigzag yay, yüksek dansite ve kuş tüyü sünger kullandıklarını bunun da ürün konforunu yüzde 100 artırdığını belirten Patır, konfor, tasarım ve estetikte Türkiye’de ilk akla gelen firma olmayı hedeflediklerini, bu doğrultuda da çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

     

    Ustalık seviyesi üst düzey personelle çalıştıklarını anlatan Patır, aynı zamanda profesyonel tasarımcılar ve Kayseri Endüstri Tasarım Merkezi ile işbirliği içinde olduklarını söyledi.

     

    Patır, tasarım olarak Avrupai bir tarzı benimsediklerini ve bu yönde modeller geliştirdiklerini ifade ederek, “Konforlu ürün konusunda piyasada yetersizlik, insanlarda da beklenti var. Biz ürünlerimizle bu alanı doldurup konforlu mobilyanın vazgeçilmez adresi olmak istiyoruz. Bu da bizi yeni ürünler geliştirmemiz konusunda heyecanlandırıyor” diye konuştu

     

    Firmayı ve markayı tanıtmak için ulusal ve uluslararası fuarları yakından takip ettiklerini belirten Patır, 20-24 Nisan 2016 tarihinde düzenlenecek Kayseri Mobilya Fuarı’nda da yer alacaklarını ifade etti.

     

    Patır, Türkiye’nin en saygın mobilya firmalarının yer alacağı fuarda bulunacak olmanın da kendilerine ayrı bir deneyim ve tecrübe kazandıracağını, ürünlerinin bu fuarda ulusal ve uluslararası pazara çıkma imkanı bulacağını söyledi.

     

    Haber: Faruk Karakaş




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.