|   | 
  • Zehir tacirlerine ceza yağdı


    Zehir tacirlerine ceza yağdı
    Kayseri'de 1'i İran uyruklu kadın, iki sanığa 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçlarından ayrı ayrı 8 yıl 4 ay hapis, 2 bin TL adli para cezası olmak üzere toplam 16 yıl 8 ay hapis, 4 bin TL adli para cezası verildi. Karar sonrası İranlı kadın gözyaşlarına boğuldu.

    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar G.M.S. ile T.B. ve avukatlar hazır bulundu.

     

    Tutuklu sanık T.B., mahkeme sorgu ve savunmasında, "1.5 yıldır uyuşturucu kullanırım. Ailem ve iş yerimdeki hiç kimse uyuşturucu kullandığımı bilmediği için ben de yaklaşık bir buçuk aydır tanıdığım İranlı G.M.S.'nin evine gidiyor, orada birlikte uyuşturucu içiyorduk. Asla uyuşturucu ticareti yapmadım. Sadece kullanıcıyım" diye konuştu.

     

    Tercüman eşliğinde ifadesi alınan İran uyruklu G.M.S. ise, "Benim küçücük çocuğum var. Kesinlikle uyuşturucu ticareti yapmadım. Ticaretini yapanlar dışarıda rahat rahat geziyor, ben içeride yatıyorum" dedi.

     

    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu iki sanığın da fikir ve eylem birliği içerisinde suçu işlediklerine kanaat getirerek, sanıklara 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan ayrı ayrı 8 yıl 4 ay hapis, 2 bin TL olmak üzere toplam 16 yıl 8 ay hapis, 4 bin TL adli para cezası verdi. Karar sonrası İranlı kadın gözyaşlarına boğuldu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.