|   | 
  • ERÜ?de 1. Ulusal Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu


    ERÜ?de 1. Ulusal Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu
    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Psikolojik Danışma ve Araştırma Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ?1. Ulusal Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu? düzenlendi.Sabancı Kültür Merkezi?nde düzenlenen 2 oturumlu sempozyuma, Psikiyatrist...

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Psikolojik Danışma ve Araştırma Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ?1. Ulusal Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu? düzenlendi.
    Sabancı Kültür Merkezi?nde düzenlenen 2 oturumlu sempozyuma, Psikiyatrist Dr. Hatice Alibaşoğlu, Psikiyatrist Dr. Mustafa Ulusoy, Öğretim Görevlisi Mustafa Atak, Doç. Dr. Osman Nuri Küçük, Prof. Dr. Erol Göka, Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter, Psikolog Şenay Çetin ve Prof. Dr. Kemal Sayar konuşmacı olarak katıldı.
    Sempozyuma, öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu gözlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.