|   | 
  • Fenerbahçe HDI Sigorta, Avrupa’ya veda etti


    Fenerbahçe HDI Sigorta, Avrupa’ya veda etti
    Fenerbahçe HDI Sigorta, CEV Cup son 16 turu rövanş maçında Bluenergy Daiko Volley Piacenza'ya 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

    Fenerbahçe HDI Sigorta, CEV Cup son 16 turu rövanş maçında Bluenergy Daiko Volley Piacenza'yı ağırladı. 3-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında rakibine aynı skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın setleri 25-22, 23-25, 24-26, 19-25 sonuçlandı. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Kaan Gürbüz, Alexandre Ferreira, Yacine Louati, Arda Bostan, Vahit Emre Savaş, Ahmet Tümer altısı ve liberolar Hasan Yeşilbudak-Burak Mert’le başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta, ilk seti 25-22 kazandı. İkinci seti 23-25, üçüncü seti 24-26, dördüncü seti de 19-25 geride tamamlayan sarı-lacivertliler, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı ve Avrupa’ya veda etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.