Beşiktaş, Kayserispor'dan Gökhan Sazdağı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıkladı.
Beşiktaş, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala kadro planlamasına devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Kayserispor’dan Gökhan Sazdağı ile 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Konuyla ilgili kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gökhan Sazdağı’nın nihai transferi hususunda Kayserispor kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Gökhan Sazdağı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Gökhan Sazdağı’na Beşiktaş formasıyla başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadeleri yer verildi.
Sazdağı, geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla Trendyol Süper Lig’de 30 maçta görev yaparken, 5 asistlik katkı sağladı.
YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.