|   | 
  • 60 yıllık evli çifte aynı gün kalp pili takıldı


    60 yıllık evli çifte aynı gün kalp pili takıldı
    Tam 60 yıldır aynı yastığa baş koyan, hayatın zorluklarına birlikte göğüs geren, acı tatlı bir ömrü birlikte yaşayan 78 yaşındaki Kadir Karağan ve 79 yaşındaki Hatice Karağan'ın, kalpleri de aynı zamanda yoruldu. Birbirlerinden hiç...

    Tam 60 yıldır aynı yastığa baş koyan, hayatın zorluklarına birlikte göğüs geren, acı tatlı bir ömrü birlikte yaşayan 78 yaşındaki Kadir Karağan ve 79 yaşındaki Hatice Karağan'ın, kalpleri de aynı zamanda yoruldu. Birbirlerinden hiç ayrılmayan çifte, Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ergün Seyfeli tarafından kalp pili takıldı.

        Hekimlik hayatının en anlamlı ve unutulmaz günlerinden birini yaşadığını belirten Prof. Dr. Ergün Seyfeli, "Meslek hayatımız boyunca hastalarımızla ilgili birçok tecrübe yaşıyoruz. Ama bu hepsinden özel ve anlamlı oldu. Hayatlarının tam 60 yılını birlikte geçiren çiftimiz, hastaneye elele gelerek birbirlerine destek oldu. Biz de onları ayırmadık, aynı gün yorgun kalplerine pil taktık. Tek dileğimiz daha uzun yıllar kalplerinin birbirleri için çarpmasıdır." diye konuştu.

        Eşiyle 60 yıldır mutlu bir evlilikleri olduğunu belirten Kadir Karağan, bunca zamandır evliliği sürdürmenin karşılıklı anlayış, fedakarlık ve hoşgörüyle mümkün olduğunu belirterek, duygularını şöyle dile getirdi: "Hatice Hanım zor günümde, dar günümde hep bana destek oldu. Bir gün olsun saygısını, sevgisini eksik etmedi. Önce ben kalbimden rahatsızlandım, doktorlar kalbimin durduğunu söyledi. Ölümün kıyısına geldiğimi düşündüm, uyandığımda yanımda eşim vardı. Sonra kendisi de kalbinden rahatsızlandı. 60 yıldır kalplerimiz birbirimiz için çarptı. Birbirimize can yoldaşı olduk. Hastaneye birlikte geldik, birbirimizden güç aldık. Doktorumuz Ergün Bey de birbirimize bağlılığımızı görünce bizi aynı gün operasyona aldı. İkimizin de kalbine pil takıldı. Allah'ın izniyle bu pil bizi biraz daha götürür, yüreklerimiz yine birbirimiz için çarpar."

        Aynı gün hem annesine hem babasına kalp pili takılan kızları Emine Aslantaş ise duygularını şöyle ifade etti: "Kendimi bildim bileli annem ve babam birbirine düşkün, birbirini çok düşünen bir çifttir. Sadece bana değil çevremizdeki birçok insana da bu sevgileriyle örnek oldular. 60 yıl boyunca hiç ayrılmayan annem ve babam bu süreçte de birbirlerini yalnız bırakmadı. Birlikte olmanın verdiği güvenle operasyona da gayet rahat girdiler. Hastaneden 1 gün sonra taburcu olup daha sağlıklı bir kalple hayata yeniden merhaba dediler. Hem annemin hem de babamın daha sağlıklı bir kalbe kavuşmasını sağlayan doktorumuz Prof. Dr. Ergün Seyfeli?ye ve Acıbadem Kayseri Hastanesi?ne sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.