|   | 
  • A Milli Futbol Takımı, Erivan’a ulaştı


    A Milli Futbol Takımı, Erivan’a ulaştı
    2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Ermenistan ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Futbol Takım, Erivan'a ulaştı.

    A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda yarın Ermenistan ile mücadele edecek. Milliler, bu müsabaka öncesinde Ermenistan'ın Erivan şehrine gitti. İstanbul Havalimanı'ndan saat 12.00'de kalkan uçakla Zvartnots Uluslararası Havalimanı'na gelen Milli Takım kafilesinin yolculuğu yaklaşık 2 saat sürdü. Milliler, pasaport işlemlerinin ardından konaklayacağı otele geçti.
    A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve milli futbolcu Cengiz Ünder, TSİ 17.15'de maçın oynanacağı Republican Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlılar, yine bu tesiste TSİ 18.00'de maç öncesindeki resmi antrenmanını gerçekleştirecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.