|   | 
  • Agü Spor Eurocup'a yenilgiyle başladı


    Agü Spor Eurocup'a yenilgiyle başladı

    EUROCUP’ta daha önce üç kez final oynayan Kayseri takımı Agü Spor 2017-2018 sezonuna son saniyede yediği basket ile mağlubiyetle başladı.
    EuroCup Kadınlar Ligi E Grubunda yer alan ve ilk hafta bir diğer Türk takımı İstanbul Üniversitesi ile karşılaşan Kayseri takımı ilk periyodu 28-24 geride tamamladı. Kayseri takımı dördüncü çeyreğe girilirken farkı iki sayıya indirdi. Dördüncü çeyrekte skoru dengeleyen Agü Spor oyuna ortak oldu. Müsabakanın bitimine 16 saniye kala Gizem ile skoru 74-74’e getirdi. İstanbul Üniversitesi, İlayda Güner'in son saniyede attığı basket ile maçı 76-74’lük sonuçla kazandı.
    Agü Spor ile İstanbul Üniversitesi, Pazar günü Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2’nci haftasında karşı karşıya gelecek.



    Etiketler agü spor eurocup

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.