|   | 
  • Amatör Sporculara, İndirimli Sağlık Hizmeti


    Amatör Sporculara, İndirimli Sağlık Hizmeti
    Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) ile özel Acıbadem Kayseri Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında, amatör sporcular, hakemler, kulüp yöneticileri ile birinci dereceden akrabaları, hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinden...

    Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) ile özel Acıbadem Kayseri Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında, amatör sporcular, hakemler, kulüp yöneticileri ile birinci dereceden akrabaları, hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar.

    Hastanede düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Başhekim Dr. Ömer Akbeyaz, sağlık grubuna bağlı Türkiye'deki bazı hastanelerde de aynı uygulamanın yapıldığını ifade ederek, ''Bu protokoldeki amacımız, amatör spor kulüplerine ve o kulüplerde emeği geçen sporculara, onlara destek veren ailelerine bir nebze olsun yardımcı olabilmektir. Bunun için sporcularımız, hakemlerimiz ve federasyonun uygun göreceği grup, hastanemizden indirimli olarak yararlanacaktır. 'Sporcunun sağlığı Acıbadem'e emanet, sloganıyla sporcularımıza başarılar ve kazasız, belasız antrenmanlar diliyoruz. Spor ve sporcu sağlığı son derece önemlidir. İnşallah bu desteklerle ve federasyonun bu çalışmalarıyla amatör sporcularımız, profesyonel liglere terfi ederler ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. İnşallah birlikteliğimiz genişleyerek devam eder'' dedi.

    Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Musa Soykarcı da Federasyon'un kuruluş tüzüğü gereği, kulüplerin iyi şartlarda mücadele edebilmeleri için gerekli çalışmaları yaptığını bildirdi. Soykarcı, ''Federasyonumuz, kulüplerimize malzeme yardımı yapmak, deplasman giderlerini karşılamak ve sosyal alanda birlikteliklerini sağlamak adına çalışmalarını sürdürürken, geleceğimizin teminatı olan sporcuların, yöneticilerimizin, taban birliklerimizin ve birinci dereceden ailelerinin sağlık açısından daha kaliteli ve indirimli hizmet alabilmeleri için gerekli çalışmaları da yapmaktayız. Buradan hareketle, Federasyonumuzla Acıbadem Sağlık Kurumları arasında hazırlanan sağlık protokolünü imzalayacağız'' diye konuştu.

    Konuşmaların ardından, KASKF Başkanı Musa Soykarcı ile özel hastanenin Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz arasında hazırlanan protokol imzalandı. Protokol imza törenine, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile hakemler de katıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.