|   | 
  • Berna Gözbaşı ve Ahmet Nur Çebi, Bakü'de buluştu


    Berna Gözbaşı ve Ahmet Nur Çebi, Bakü'de buluştu
    Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile Bakü'de bir araya gelerek transfer görüşmesi yaptı.

    A Milli Takım'ın Galler ile karşı karşıya geldiği karşılaşma öncesinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Bakü'de Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile bir araya geldi. Özellikle Mensah konusunda görüşme yapan taraflar, bu futbolcunun Kayserispor'a dönmesi konusunda anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı forma altında kiralık olarak forma giyen Mensah için Beşiktaş opsiyon hakkını kullanmama kararı verdi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek Mensah'ın, Kayserispor'a dönmesi için son görüşmesini gerçekleştirecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.