|   | 
  • Beşiktaş-Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda?


    Beşiktaş-Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda?
    Şampiyonlar Ligi G Grubunda 3'te 3 yaparak büyük bir başarıya imza atan Beşiktaş Devler Ligi 4. hafta maçında Fransa'da 2-1 yendiği Monaco'yu Vodafone Park'ta ağırlayacak. Siyah beyazlılar Monaco'yu evine puansız göndererek grup liderliği yolunda dev bir adım atmayı hedefliyor. Peki Beşiktaş Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Beşiktaş'ın maçı şifreli olacak mı?

    Beşiktaş Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifreli mi şifresiz mi soruları merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi Grubu 4. hafta maçında temsilcimizi Beşiktaş sahasında Fransız temsilcisi Monaco'yu ağırlayacak. Devler Ligi'nde 3'te 3 yaparak büyük bir avantaja ve başarıya imza atan Beşiktaş Mobaco'yu evine puansız göndererek gruptan lider çıkmak adına dev bir adım atmak istiyor. Peki Beşiktaş Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi olacak?

    BEŞİKTAŞ - MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maçında 1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Vodafone Park’da Fransız temsilcisi As Monaco ile karşılaşacaktır. Beşiktaş - Monaco maçı Tivibu Spor 2 kanalından naklen şifreli olarak yayınlanacak. 

     

     

    Beşiktaş Monaco maçını Paolo Tagliavento yönetecek

    Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. maçında 1 Kasım Çarşamba günü evinde oynayacağı Monaco maçında İtalyan hakem Paolo Tagliavento düdük çalacak. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş'ın 4. haftada Fransa temsilcisi Monaco ile evinde oynayacağı karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Tagliavento yönetecek. Vodafone Park Stadı'nda 1 Kasım Çarşamba günü oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Riccardo Di Fiore olacak.

    Devler Ligi'nde 4. hafta heyecanı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. haftası yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Beşiktaş, G Grubu 4. maçında, 1 Kasım Çarşamba günü evinde Monaco ile mücadele edecek.  Devler Ligi grup aşamalarında 4. hafta heyecanı yarın ve 1 Kasım Çarşamba günü oynanacak mücadelelerle devam edecek. Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 9 puanla lider konumda bulunan Beşiktaş, Fransız ekibi Monaco ile çarşamba günü Vodafone Park'ta oynayacak. 

    Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçlarının programı şöyle:

    31 Ekim Salı

    22.45 Manchester United - Benfica
    22.45 Basel - CSKA Moskova
    22.45 Celtic - Bayern Münih
    22.45 Paris Saint-Germain - Anderlecht
    22.45 Roma - Chelsea
    22.45 Atletico Madrid - Karabağ
    22.45 Olympiakos - Barcelona
    22.45 Sporting Lizbon - Juventus

    1 Kasım Çarşamba

    20.00 Beşiktaş - Monaco
    22.45 Liverpool - Maribor
    22.45 Sevilla - Spartak Moskova
    22.45 Shakhtar Donetsk - Feyenoord
    22.45 Napoli - Manchester City
    22.45 Porto - Leipzig
    22.45 Tottenham - Real Madrid
    22.45 Borussia Dortmund - APOEL 

    Beşiktaş’ta Monaco mesaisi başladı

    Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 4. maçında oynayacağı Monaco mücadelesi hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.  UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 4. maçında sahasında Monaco ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Aytemiz Alanyspor maçında forma giyen futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaparak idmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise sahada yapılan ısına ve streching çalışması ile antrenmana başladı. Siyah-beyazlı oyuncular, antrenmanı istasyon koşuları, pas çalışması, 5’e 2 ve dar alanda kontrol pas ile devam ettirdi. Antrenman minik kale maç ve şut çalışması ile noktalandı. Beşiktaş, Monaco maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı çalışma ile sürdürecek. 

    Beşiktaş Monaco Maçı Bilet Fiyatları

    Kategori 1 : 450TL
    Kategori 2 : 400TL
    Kategori 3 : 350TL
    Kategori 4 : 325TL
    Kategori 5 : 300TL
    Kategori 6 : 275TL
    Kategori 7 : 160TL
    Kategori 8 : 150TL
    VIP : 800TL
    1903 A-E BLOK : 800TL
    1903 B - D BLOK : 850TL
    1903 C BLOK : 900TL



    Etiketler beşiktaş monaco maç

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.