|   | 
  • Beşiktaş’ta kötü gidişat sürüyor


    Beşiktaş’ta kötü gidişat sürüyor
    Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan mağlubiyetle ayrılan ve ardından Sergen Yalçın’ın istifası konuşulan Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında da kötü gidişatı durduramadı. Siyah-beyazlılar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

    Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa deplasmanında boy gösteren Beşiktaş, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak kötü gidişata ‘dur’ diyemedi. Karşılaşmanın 12. dakikasında Can Bozdoğan’ın attığı golle öne geçen siyah-beyazlılar, özellikle ikinci yarıda beklentiyi karşılayamadı ve tutuk bir oyun sergiledi. Kasımpaşa 82. dakikada Umut Bozok’un golüyle eşitliği yakalarken maç da 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Ligde üst üste aldığı 4 mağlubiyetin ardından Kasımpaşa deplasmanında da kötü gidişatı durduramayan siyah-beyazlıların zirveyle arasındaki puan farkı da her geçen gün açılıyor.

    Puan farkı 15!
    Kasımpaşa maçı öncesinde lider Trabzonspor’un 16 puan gerisinde kalan Beşiktaş, aldığı 1 puanla farkı 15’e indirdi ancak bordo-mavili rakibinin 1 maçı eksik. Eğer Trabzonspor yarın Adana Demirspor karşısında galibiyet uzanırsa, Beşiktaş zirvenin 18 puan gerisinde kalacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.