|   | 
  • Biz Bütün Oyuncularımızı Elimizde Tutmak İstiyoruz


    Biz Bütün Oyuncularımızı Elimizde Tutmak İstiyoruz
    Kayserispor Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, Kayserispor'un bütün oyuncularını elinde tutmak istediğini belirterek, ''Kayserispor Kulübü'nün bilgisi olmadan hiçbir futbolcumuzun gitme ihtimali yok. Bu açıklamamız, bütün takımlar için geçerlidir'' dedi.

    Kayserispor'un şanssız bir sezon geçirdiğini ve maalesef küme düştüğünü belirten Rifat Pehlivan, yaptığı açıklamada, Kayserispor'un küme düştüğünün kesinleşmesinden sonra pek çok kulübün menajerler aracılığıyla Kayserisporlu futbolcularla ilgilenmeye başladığını belirterek, ''Biz de bu durumdan çok fazla rahatsız olduk ve resmi internet sitemizde bunu dile getirdik. Kulübümüzü talan etmek isteyen kişilere bunu belirttik. Bütün futbolcularımızı elimizde tutacağımızı, mevcut kadromuzu koruyacağımızı ifade ettik. Maalesef bütün bunlara rağmen sezon sonunda Kayserispor'un değerli futbolcularıyla ilgili pek çok görüşmeler sözkonusu oldu. Biz Kayserispor Kulübü olarak bütün oyuncularımızı korumak, takımda tutmak istiyoruz. Kayserispor Kulübü'nün, yönetiminin bilgisi olmadan hiçbir futbolcusunun gitme ihtimali yok. Bu açıklamayı nasıl anlarlar bilemiyorum. Ama bu açıklama, Eskişehirspor için de, Beşiktaş için de Galatasaray için de, Erciyesspor için de geçerli. Çünkü Erciyesspor da Süper Lig'in güzide takımlarından. Takımımızı koruyacağız açıklaması, herkes için geçerli bir açıklama. Ama bu açıklamayı herkes istediği yere çekebilir, herkes istediği şekilde anlayabilir'' diye konuştu.

    Açıklamalarında, takımı koruyacaklarını, en kısa sürede Süper Lig'e tekrar çıkacaklarını ifade ettiklerini kaydeden Pehlivan, şöyle devam etti:
    ''Maalesef küme düştük. Ama taraftarımız bilsin ki, Kayserispor, gelecek sezon daha güçlü olarak Süper Lig'e çıkacaktı, kaldığı yerden başarılarına devam edecektir, Avrupa kupalarına katılacaktır. En kısa sürede Kayseri'de bir Şampiyonlar Ligi maçı izlettirecektir. Bunu özellikle söylemek istiyorum.''
    Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren'in, ''Kayserispor'la görüşebiliriz'' açıklamasıyla, kendi yaptığı açıklamanın alakası bulunmadığının altını çizen Rifat Pehlivan, ''Bunu Beşiktaş da üstüne alabilir, Galatasaray, Fenerbahçe de alabilir. Katar ve Fransa takımlarından da oyuncularımıza teklifler var. Onlar da üstlerine alabilirler. Çünkü açıklamamızın ana fikri, takımımızı koruyacağımızla ilgilidir. Onun dışında bir açıklama yok, birilerine karşı verilen bir cevap da yok'' ifadelerini kullandı.

    Pehlivan, ''Şunu kamuoyu bilsin ki, Erciyesspor tarafından Kayserispor'un kapısı ne zaman çalındıysa, ne talep edildiyse, kesinlikle 'Yok' denilmemiştir. Bunu herkes bilsin. Kayserispor ile Erciyesspor arasında sürekli birşeyler varmış gibi haber yapmaya çalışanlar, şunu bilsin ki, Kayserispor Kulübü, Erciyesspor Kulübü'ne her konuda yardımcı olmuştur. Hukuki sınırlar içerisinde, futbolcu lazımsa verilmiştir, maddi kaynak gerekiyorsa veya başka kaynak gerekiyorsa yardımcı olunmuştur. Bedelsiz birçok futbolcu verdiği olmuştur. Lazım olduğu zaman tesislerimizden faydalandırmışızdır. Geçtiğimiz kış bizim ısıtmalı sahamızı Erciyesspor'a tahsis ettik. Devre arasında kalecimiz Gökhan Değirmenci'yi talep ettiler, biz de verdik. Başka oyuncu lazımsa verebileceğimizi beyan ettik. Bunlar geçmişte oldu, bundan sonra da olabilir. Bunlar bilinen gerçeklerdir. Arada kötü niyetli kişilerin sözlerine itibar edilmesin'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.