|   | 
  • Doğuma Hazırlık Kursu 8 Şubat'ta Başlıyor


    Doğuma Hazırlık Kursu 8 Şubat'ta Başlıyor
    Memorial Doğuma Hazırlık Kursu; Memorial Kayseri Hastanesi?nde 8 Şubat Cumartesi günü başlıyor.

     Kursun birinci haftasında gebelik oluşumu, gebelik süresince anne adaylarında meydana gelen fizyolojik değişiklikler, gebelik süresince risk oluşturabilecek durumlar ele alınıyor. Ayrıca, anne adayı gebelik süresince dengeli ve yeterli beslenme hakkında beslenme ve diyet uzmanları tarafından bilgilendiriliyor. Gebelikte burun solunumunun önemi de anlatılan konular arasında yer alıyor.
    Kursun ikinci haftasında, kadın hastalıkları ve doğum uzmanları katılımcılara ideal doğum yöntemleri hakkında bilgi veriyor. Anestezi doktoru tarafından doğum ağrısını azaltıcı yöntemler katılımcılarla paylaşılıyor. Gebelik süresince oluşabilecek psikolojik problemler ve tedavi yöntemleri anlatılan konular arasında yer alıyor.
    Eğitimin üçüncü haftasında ise, gebelik sürecinin ardından bebek doğduktan sonraki süreçle ilgili bebeklik ve çocukluk dönemi aşıları anlatılıyor. Bebeğin banyosu, göbek bakımı ve masajı gibi bebek bakımı ile ilgili bilgiler ebeveynler ile paylaşılıyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.