|   | 
  • Dünyam Hastanesi Veri Kaydetme Sıralamasında Birinci Oldu


    Dünyam Hastanesi Veri Kaydetme Sıralamasında Birinci Oldu
    Özel Dünyam Hastanesi Destek Hizmetleri Sorumlusu Funda Timuçin, Sağlık Bakanlığı'nın veri kaydetme sıralamasında 249 hastane içerisinden 1'inci olduklarını söyledi.

     Konu hakkında bilgiler veren Özel Dünyam Hastanesi Destek Hizmetleri Sorumlusu Funda Timuçin, "Hastanemiz Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ve Sağlık Bakanlığı'nın, resmi kuruluşların istedikleri doğrultuda istedikleri çalışmaları yapmaya oldukça özen göstermektedir. Hiçbir resmi kuruluşu sıkıntıya sokmadan çalışmaya gayret gösteriyoruz. 2013 yılı Aralık ayında Sağlık Bakanlığı teşhisle ilişkili gruplar adlı bir program için klinik kodlama yapılması konusunda bir zorunluluk getirmişti. Hastanemiz bununla alakalı diğer hastanelere nazaran oldukça güzel bir çaba gösterdi. Yaklaşık 45 sekreterini üniversitede yaklaşık bir ay süreyle güzel bir eğitime aldılar. Yapılan çalışmalar sonucunda nisan ayında bakanlığın sitesinde bütün kodlamalar istatistik veri olarak tüm ülkeye duyurulmuştu. Hastanemizde bu bizi çok onurlandırdı. Türkiye geneli 249 hastanenin 249 hastane bu klinik kodlama ünitesine veri kaydetmiş ve bu 249 hastanede hastanemiz birinci sırada yer almıştır" dedi.
    Timuçin ayrıca, "Bu bizi çok onurlandırdı. Arkadaşlarımız en doğru veriyi ve en çok veriyi zamanında kaydetmişler ve bakanlığın istatistiki çalışmalarında da onlara güzel bir done hazırlamışlardı. Sitede kendi adımızı birinci sırada görünce tabi oldukça gururlandık, onurlandık. Hastanemize idaresine bu alan da çok teşekkür ederiz. Bize zamanında güzel imkanlarda güzel bir eğitim alma olanağı sağladılar. Tabi çalışan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Aldıkları eğitim doğrultusunda verileri oldukça sağlıklı ve zamanında yetiştirdiler" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.