|   | 
  • Emeklilere verilen ikramiye tutarı belli oldu!


    Emeklilere verilen ikramiye tutarı belli oldu!
    Emeklilere hem ramazan hem de Kurban Bayramından önce verilen Bayram İkramiyeleri 2 bin lira oldu. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılması, ayrıca geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 7 bin 500 lira altında olan emekli maaşlarının 7 bin 500 olacağını, 7 bin 500 lira üzeri maaş alanlarda ise bir değişiklik olmayacağını söyledi. Elitaş ayrıca, emekli bayram ikramiyelerinin 2 bin lira olacağını açıkladı.

     

     

     

     

     

    En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılması, ayrıca geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 7 bin 500 lira altında olan emekli maaşlarının 7 bin 500 olacağını, 7 bin 500 lira üzeri maaş alanlarda ise bir değişiklik olmayacağını söyledi. 

     
    Elitaş ayrıca, emekli bayram ikramiyelerinin 2 bin lira olacağını açıkladı.
     

     

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.