|   | 
  • Erol Bedir'den borç açıklaması


    Erol Bedir'den borç açıklaması

    KAYSERİSPOR Başkanı Erol Bedir, transfer döneminde 14 oyuncuyu renklerine katarken 22 milyon TL’de eski yönetimden kalan borçları ödeyip, transfer tahtasını açtırdıklarını söyledi. Bedir, yeni sezonda transfere eski ve yeni oyuncularda dahil 13 milyon Euro harcadıklarını açıkladı.
    Kayserispor’un yeni yönetimiyle yakalandığı girdaptan kurtulup, geçtiğimiz sezon ligde kaldığını belirten kulüp başkanı Erol Bedir, zaman geçirmeden 2017-2018 sezonu için kolları sıvadıklarını söyledi. Bedir, konuşmasını şöyle sürdürdü:
    TRANSFERE 13 MİLYON EURO HARCANDI
    ‘’ 2016-17 futbol sezonu devre arasına kadar 12 puan toplayabilen, maddi, manevi bakımdan, futbolcu sayısı ve performansları açısından dibe vuran tüm futbol otoritelerince küme düşmesi neredeyse kesinleşmiş gösterilen takımımız; yeni yönetim ve büyük taraftarıyla mevcut duruma baş kaldırmış ve şehri yönetenlerin desteklerini de yanına alarak yakalandığı girdaptan kurtulmuştur. Zorlu bir mücadele ve eziyet dolu günler sonunda Kayserispor süper ligde kalmış ve hiç vakit kaybetmeden 2017-18 futbol sezonunun hazırlıklarına başlamıştır.
    Futbol kamuoyunun yakinen takip ettiği üzere,teknik heyeti çok çabuk şekilde belirleyen yönetimimiz, transferlerini  de hepsi kaliteli oyunculardan oluşmak kaydıyla çok kısa sürede tamamlamış 28 Haziran'da  Kayseri'de toplanarak çalışmalarına başlamıştır. Hazırlık kampına  futbol takımının neredeyse tamamını yetiştirebilen tek kulüp Kayserispor olmuştur.
    Sezon sonunda kiralıklar, sözleşmesi bitenler, performansları yeterli bulunmayanlar çıkıldığında sadece 10 oyuncumuzun kaldığı düşünüldüğünde en az 14-15oyuncu transfer yapılması  ve uyum sorununu aşabilmek içinde en erken şekilde hazırlık çalışmalarına başlanması gerekmekteydi. Bizde öyle yaptık. Çok önceden yapmış olduğumuz ön hazırlıklar sayesinde şu anda transferlerini yüzde 90 oranında tamamlamış,iyi oyunculardan kurulu takımıyla, 1 aydır birlikte çalışma imkanını bulmuş olan tek süper lig takımıyız. Özellikle Avusturya kampı ve son oynadığımız hazırlık maçları umutlarımızın artmasına vesile olmaktadır. Ancak biz inanmakla birlikte yaptıklarımızın isabetli olup olmadığı tabi ki ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır"dedi.
    ESKİ BORÇLAR ÖDEMEKLE BİTMİYOR
    Erol Bedir,  transferler ve çalışmalar yapılırken birçok engeli de  aşmaya çalıştıklarını  geçen sezon ara transfer tahtası için eski yönetimden kalan 13 milyon liralık borcu, yeni sezon içinde yine geçmişten gelen 22 milyon 600 bin liralık eski borç ödediklerini söyledi. Kayserispor Başkanı Bedir ‘’Her kulübü ilgilendiren ve transfer çalışmalarının genel zorluğu dışında kulübümüzün özel sıkıntıları da yönetimimizi bir hayli zorlamaktadır. Şöyle ki;  2016-17 futbol sezonu devre arasında,transfer yapabilmek ve federasyondaki transfer tahtamızı açtırıp yeni transferlerimize lisans alabilmek için eski yıllardan kalan ve futbolcu ailesini ilgilendiren yaklaşık 13 milyon 500 bin TL borç yatırılmış ve takımımız malum mücadeleyi kazanmıştır.  
    Devre arası yatırılan eski dönem futbol ailesi borçlarından sonra yeni sezon için yapmış olduğumuz transferler içinde yine eski dönemlerden gelen  22 milyon 600 bin TL ödenerek transfer tahtası açılmış ve şu ana kadar transfer edilen futbolcunun lisansları alınmıştır.
    Ancak her geçen gün ilave borçlar gelmekte ve özellikle futbol ailesine ait ödemeler faiz ve cezalarla birlikte büyük yekün tutmakta ve tüm hareket kabiliyetimizi engellemektedir. 
    Kimseyi suçlamak veya bir yerlere atıfta bulunmak niyetiyle değil ama; şehri yönetenler, taraftarlarımızın tamamı ve konuya ilgi duyanların büyük çoğunluğu bilmesine rağmen, bilmek istemeyen veya yeterli bilgi sahibi olmayan bazı kesimler aydınlanır umuduyla 2016-17 sezonu devre arasındaki ödemeden sonra sadece federasyona yatırılan, tamamı geçmiş dönemlere ait  borçlar elimizi kolumuzu bağlamaktadır. Takımımızı güçlendirmek,bir daha korkulu rüya görmemek adına yaptığımız ve inşallah hep birlikte umduğumuzu bulacağımız çalışmalar sonucunda; sayısal ve kalite bakımından yeterli seviyeye ulaştığımızı düşündüğümüz takımımızın toplam eski, yeni bedeli 13 milyon euro’dur''
    ALACAKLILAR ARASINDA ÜNLÜ OYUNCULARDA VAR
    Kayserispor’un geçmi yönetimler döneminden gelen borçlardan dolayı icralık olmuş veya TFF’ye intikal etmiş kesinleşmiş  dosyaları arasında kaleci Kayacan Erdoğan, eski güvenlik çalışanları, Mert Nobre, kaleci Hakan Arıkan, teknik direktör Tolunay Kafkas, Cem Can, kaleci Deniz Mehmet Doğan, Levent Gülen,James Troısı,Sefa Yılmaz, Murat Akın,, Ayabeni Yakubu,Taner Yalçın, Bilal Yener Arıca, Miladin Stenoviç, Ufuk Budak,Anıl Karaer, Ömer Bayram,Mustafa Akbaş, Bobo,Erkam Reşmen, Vanderley,Deniç Türüç, Sinan Bakış ,teknik direktör Prosenicki isimler de bulunuyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.