|   | 
  • Galatasaray çıldırdı! Bir transfer daha


    Galatasaray çıldırdı! Bir transfer daha
    Galatasaray'da transfer bitmiyor. Osmanlıspor'dan Ndiaye'yi renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılı ekip, şimdi de rotasını Senegalli futbolcuya çevirdi.

    Osmanlıspor'dan Ndiaye'yi renklerine bağlayan Galatasaray, 24 yaşındaki forvet oyuncusunu transfer etmek üzere.

    Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray, Osmanlıspor'da forma giyen Ndiaye ile anlaşma sağladı, gözler şimdi yepyeni bir isimde.

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dün Ankara'da yaptığı görüşmeler sonrası gece Senegalli futbolcu Badou Ndiaye ile İstanbul'a geldi. Ankara'dan uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Ndiaye, özel bir araçla havalimanından ayrıldı.

    Senegalli futbolcu bu sabah da sarı-kırmızılıların sponsor hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Kontroller sırasında Galatasaray Futbol Takımı yetkilileri de hazır bulundu. Sarı kırmızılıların Osmanlıspor kulübüne Ndiaye'nin bonservisi için 6.5 milyon euro vereceği öğrenildi.

    Galatasaray gözünü şimdi de Senegalli forvet Moussa Konate'nin üzerine çevirdi. Sarı kırmızılıların 24 yaşındaki forvet için Sion ile temas kurduğu belirtildi. Konate geçen sezon Sion'da 39 maçta 14 gol attı ve 6 asist yaptı.

    Cezayirli sağ kanat oyuncusu Sofiane Feghouli ile Brezilyalı orta saha Fernando'nun transferleri konusunda anlaşma sağlayan Galatasaray'ın bu iki oyuncuyu da Çarşamba gününe kadar İstanbul'a getirmesi bekleniyor. 



    Etiketler galatasaray

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.