|   | 
  • Gol düellosunu kazanan Gana


    Gol düellosunu kazanan Gana
    Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası H Grubu ikinci hafta maçında karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadelede kazanan 3-2’lik skorla Gana oldu.

    2022 Dünya Kupası H Grubu’nda Güney Kore ile Gana, Education City Stadyum’unda karşılaşırken müsabakada İngiliz hakem Antony Taylor düdük çaldı.
    24. dakikada kullanılan duran topta Mohammed Salisu, Gana’yı 1-0 öne geçiren golü attı. Güney Kore hücumda etkisini gösteremezken, Mohammed Kudus, 34. dakikada attığı kafa golüyle farkı 2’ye çıkardı. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu. Asya temsilcisi 2. yarıya ise etkili başladı. 58 ve 61. dakikalarda Cho Kyu-Sung’un golleriyle eşitliği sağlayan Güney Kore’nin sevinci 7 dakika sürdü. Muhammed Kudus, kendisinin 2. takımının 3. golünü atarak Gana’yı yeniden öne geçirdi.
    Mücadelede başka gol olmazken, Afrika temsilcisi ilk 3 puanını aldı. Grubun son maçlarında 2 Aralık Cuma günü TSİ 18.00’de Gana-Uruguay, Güney Kore-Portekiz karşılaşmaları oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.