|   | 
  • Hakan Kutlu: “Bir seri yakalamak zorundayız”


    Hakan Kutlu: “Bir seri yakalamak zorundayız”
    Süper Lig’in 29. haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden Y. Denizlispor, 3 golle 3 puanı alan takım oldu. Kazanılan maçı seriye dönüştürmek zorunda olduklarını vurgulayan Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Bugün kazanacağımız 3 puan ve deplasmandan alabileceğimiz puanlar lige tutunma şansını yakalatacaktı” dedi.

    Süper Lig’in 29. haftasında Denizlispor, Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Müsabakada Rodallega, Recep Niyaz ve Sacko’nun golleri ile 3-2 yendi. Maç sonrası basın açıklaması yapan Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Tatvan’da meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen askerlere rahmet diledi. Denizlispor açısından önemli bir maç olduğunu belirten Teknik Direktör Kutlu, “Bizim için çok çok önemli bir maçtı. Malatyaspor’da uzun zamandır kazanamıyordu. Bugün kazanacağımız 3 puan ve deplasmandan alabileceğimiz puanlar lige tutunma şansını yakalatacaktı. Oyunun başında geriye düşmemize rağmen oyuncularım bugün hem oyun disiplininden kopmadılar hem de oyunu bırakmadılar. 2-1 öne geçtik. Öne geçtikten sonra rakibimiz 2-2’yi yakaladı. Buna rağmen bir geri dönüş yaptık. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi. Çünkü bundan önceki geriye düştüğümüz maçlarda oyunu bırakan, inancını yitiren bir takım vardı ama oyun olarak son 7 haftadır üzerine koyarak gidiyoruz. Geri düştüğümüz maçlarda geri çevirmekte zorlanıyorduk. Bugün bunu da kazanmış olduk” dedi.

    “Bir seri yakalamak zorundayız”
    Süper Lig’in 30. haftasında karşılaşacakları Gaziantep deplasmanın önemini vurgulayan Kutlu, “Önümüzde önemli bir maçımız daha var. Deplasmandan mutlaka puan getirmemiz gerekiyor. İyi bir çıkışımız var inşallah devam ettiririz. Puan olarak oyun olarak iyi gözüküyoruz. Bir seri yakalamak zorundayız. İnşallah önümüzdeki maçı kazanarak bu seriyi yakalarsak Denizlispor lige tutunma adına iyi şeyler gösterecek” ifadelerini kullandı.

     

    Kubilay Aktaş: “Tek yapmamız gereken terimizin son damlasına kadar sahada mücadele etmek”

     

    Süper Lig’in 29. haftasında Yukatel Denizlispor’un evinde Malatyaspor’u 3-2 yenmesinin ardından Kubilay Aktaş açıklamalarda bulundu. 27. dakikada sakatlanan Leismann’ın yerine girerek stoperde oynayan Aktaş, “Gerçekten çok mutluyuz. 1-0’dan sonra ilk defa böyle geri dönüş oldu bizim için” dedi.

    Denizlispor 29. haftada evinde Malatyaspor’u 3-2 yendi. Maçta geriye düşse de oyuna adapte olup rakibini yenen Denizlispor 3 puanın sahibi oldu. Maçın ardından ise 27. dakikada Leismann’ın yerine oyuna girip stoperde oynayan Kubilay Aktaş açıklamada bulundu. Mevki fark etmeksizin her bölgede oynayacağını ve maçta galip geldiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Aktaş, “Bizim için her maç final. O yüzden lige tutunma adına galibiyet inanılmaz önemliydi bizim için. Bunu değerini çok konuştuk hafta başından beri. Gerçekten çok mutluyuz. 1-0’dan sonra ilk defa böyle geri dönüş oldu bizim için. Bir gol daha yedik ama yine de pes etmedik üçüncüyü de attık. Herkes çok mücadele etti ayağına yüreğine sağlık. Hem orta saha hem stoper iki tarafta da oynayabiliyorum. Zaten 2 ile 3 senedir stoperde oynuyordum. Önemli olan diyorum ya fark etmez, bizim için önemi yok. İsterse kale veya forvete koysunlar beni. Tek yapmamız gereken terimizin son damlasına kadar sahada mücadele etmek. Bizim her idman eğlenceli geçiyor. İki tarafı da kontrol etmeyi biliyoruz. Güleceğimiz zamanlarda oluyor ama işimize etkisi olmuyor. Dün akşamdan beri herkes birbirine yarın şöyle böyle olacak, bunları böyle yapmamız lazım diyerek aynı motivasyonda buraya geldi. Sonucu da isteyince hep beraber hareket edince Allah’ta nasip ediyor” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.