|   | 
  • Helal Ve Sağlıklı Gıda Paneli


    Helal Ve Sağlıklı Gıda Paneli
    Kayseri Eğitim Kültür Ahlak ve Çevre Derneği (Kayseri CAKUD) tarafından 'Helal ve Sağlıklı Beslenme Paneli' düzenlenecek. Panel, 8 Mart 2014 Cumartesi günü Kayseri İl Özel İdare Konferans salonunda saat 19.30'da yapılacak.

    Kayseri CAKUD Helal ve Sağlıklı Gıda Platformu tarafından düzenlenen panele konuşmacı olarak Konya Necmettin Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Gürbilek, Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Akbulut ve Diyanet İşleri Başkanlığı Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Öğretim Görevlisi Rıfat Oral konuşmacı olarak katılacak.
    Panelistlerden Prof. Dr. Mehmet Gürbilek, Helal ve Sağlıklı Gıda Platformu çalışmaları hakkında bilgi verip, helal ve sağlıklı gıdada yaşanan güncel soruları ve bu sorunların çözümünü ele alacak.
    Doç. Dr. Mehmet Akbulut ise gıda maddelerindeki katlı maddeleri ile bunların çeşitleri, fonksiyonları ve kaynakları hakkında bilgi verecek.
    Öğretim görevlisi Rıfat Oral da helal ve sağlıklı beslenmede helal ve haramın önemini anlatıp beslenmede dini hükümleri açıklayacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.