|   | 
  • Kadınlar, Kadıköy'de Pınar Gültekin için toplandı


    Kadınlar, Kadıköy'de Pınar Gültekin için toplandı
    Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı’ya verilen cezada haksız tahrik indirimi uygulanmasına tepki gösteren bir grup Kadıköy'de bir araya gelerek verilen karara tepki gösterdi.

    Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı, yargılandığı davada, ‘canavarca hisle, eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı, ancak cinayetin haksız tahrik altında işlendiği gerekçesiyle ceza 23 yıla indirildi. Verilen karar sonrası Kadıköy-Eminönü İskelesi önünde bir araya gelen çok sayıda kadın, karara tepki göstererek eylem yaptı. Sloganlar atarak tepkilerini dile getiren kadınlar, yapılan basın açıklaması sonrası dağıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.