|   | 
  • Kamu Hastanelerinde E-İhale Dönemi


    Kamu Hastanelerinde E-İhale Dönemi
    Kayseri Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, e-ihale sistemi hakkında bilgiler vererek, ?28 günde sonuçlanan bir ihalenin 11 güne kadar bu alımla inmesi mümkün oluyor? dedi.

     Kayseri?de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği?ne bağlı hastanelerde düzenlenen e-ihale sistemi ile kolaylık sağlandı. Uzun süren ihale dönemlerine alternatif olarak kullanılmaya başlanan e-ihale sistemi ile 28 günde tamamlanan bir ihalenin 11 güne kadar indirildiği bildirildi. Düzenlenen sistem hakkında bilgiler veren Kayseri Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, ?Bugün biz elektronik ihale ile çeşitli kalemde ilaç alımını gerçekleştireceğiz. 2010 yılında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi?nde ilk defa uygulanan bu elektronik ihale usulü 2013 yılında Kamu İhale Kurumu?ndan da onay gördü. Bizde bugün 13.?sünü çevre ilçelerimizde görev yapan arkadaşlarımızı da göstermek ve onları eğitmek amacıyla yapıyoruz. 4734 sayılı Kanunun ihale kapsamındaki ihalelerden olan idaremiz, bu kanuna göre yapacağı bazı ihaleleri ki bunun birçok avantajları var? dedi.
    ?SİSTEMİN AVANTAJLARI?
    E-ihale sisteminin avantajları hakkında da bilgiler veren Gödekmerdan, ?Tamamen elektronik kamu alımları platformu üzerinde gerçekleştiriyoruz. İstekliler elektronik ortamda tekliflerini veriyorlar. Bizde yine elektronik ortamda bu teklifleri değerlendirip, karara bağlayarak yine elektronik ortamda tebliğ ediyoruz. Böylece hem zaman kazanmış oluyoruz hem de bir takım elektronik kazanımların ve tasarrufların sağlandığını görüyoruz. 28 günde sonuçlanan bir ihalenin 11 güne kadar bu alımla inmesi mümkün oluyor? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.