|   | 
  • Kayseri Şeker Yaz Okulu Açıldı


    Kayseri Şeker Yaz Okulu Açıldı
    Kayseri ve Boğazlıyan entegre tesislerinde 300 öğrencinin katıldığı yaz okulu ilgi görüyor.Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Levent Benli, yaz kursları çalışmalarını...

    Kayseri ve Boğazlıyan entegre tesislerinde 300 öğrencinin katıldığı yaz okulu ilgi görüyor.
    Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Levent Benli, yaz kursları çalışmalarını yerinde inceledi. Yaz kurslarını öğrencilerinin ilgisinden memnuniyet duyan Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Bu sene Ramazan'dan dolayı yaz spor okulu biraz geç başladı. Çalışmaları yerinde görmek için bugün buraya geldik. Çocukların böyle gruplar halinde hocaların eşliğinde çeşitli sportif faaliyetler yapıyor olması tabi buraya ayrı bir güzellik duygu katmış. Bunun inşallah daha geniş bir kitle içerisinde devam etmesini istiyoruz. Gelecek sene yaz tatilinin bölünmesi devam edecek ama biz yine bayramdan sonra gelecek sene organize etmeyi ümit ediyoruz. Buradan çok kabiliyetli çocukların çeşitli alanlarda sadece sportif anlamda değil çünkü biz yaz spor okulların da başka alanlarda da çalışmalar yapılmasını ön görüyoruz. Özellikle satranç konusunda kabiliyetli çocukların yetişmesi için hocalar çalışma yapıyorlar gerek çiftçi çocukları gerek çalışanların çocukları ve gerekse bu çevrenin çocuklarına katkı sağlamak en büyük arzumuz. Bunun iyi bir seviyede gerçekleştiğini gördüğüm için memnunum. Burasını bildiğiniz gibi güzel bir sportif kompleks haline getirdik. Bir taraf da doğal çim bir taraf da suni çim buradaki çim sahamızda özellikle bu sene çok güzel oldu profesyonel takımımız çalışmalarını burada yapıyor çocuklarımız da burada sentetik sahada çalışmalarını sürdürüyor" dedi.
    Akay ayrıca, "Burası insanların işte böyle karşılıklı birbirleriyle pozitif olumlu etkilenmesini de sağlıyor. Burada da bazı velileri de görüyoruz anne babalarda gelmişler çocuklarıyla ilgilenmek için gelmeyenler içinde endişe edecek bir durum yok çocuklar Allah?ın izniyle bu konuda deneyimli ve yeterli hocalarımıza emanet. Onlar her türlü ilgi alakayı gösteriyorlar ve çocukların da bedensel gelişimine katkı sağlıyorlar" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.