|   | 
  • Kayserispor'da bir yıldız doğuyor


    Kayserispor'da bir yıldız doğuyor
    HES Kablo Kayserispor'lu 17 yaşındaki parlak yetenek Talha Sarıarslan U17 Türkiye Milli takımına davet edildi.

    U17 Milli Takımı 21-30 Haziran 2021 tarihleri arasında Antalya’da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Hes Kablo Kayserispor’un geleceği parlak oyuncusu Talha Sarıarslan'da yer aldı.

    Kayserispor altyapısında önceki sezon profesyonel olan potansiyelli yeteneklerden biri olan 17 yaşındaki Talha Sarıarslan, U19'da sadece attığı gollerle değil, oyun stiliyle de en çok dikkat çeken oyunculardan biri.

    Talha, santrofor mevkisinde boy gösterirken bitiricilik, top hakimiyeti ve günümüz futbolundaki önemli noktalardan olan doğru pozisyon alma yetenekleri ile öne çıkıyor. Genç yeteneğimiz sezon içinde süre aldığı takdirde yıldız kalecimiz Doğan Alemdar gibi bir çıkış sergileyebilir.

    Sarıarslan geçtiğimiz sezon 15 müsabakada 7 gol 4 asist yaptı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.