|   | 
  • Kış Erken Geldi Kömür Satışları Arttı


    Kış Erken Geldi Kömür Satışları Arttı
    Bu yıl kış erken geldi. Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar kışlık hazırlıklarını yapmaya çalışıyor.

     Bu yıl kış erken geldi. Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar kışlık hazırlıklarını yapmaya çalışıyor. Kömür ve odun alımları başladı. Kışın evinde soba yakanlar ve merkezi sistem ile çalışan binaların ısıtılması için kömür ve odun kullanılıyor. Kömürün ceviz, limon, portakal, karpuz gibi çeşitli boyutlarda olması kalitesine de yansıyor. Vatandaşın tercihi ise kalorisi yüksek kaliteli kömür oluyor. Kömürcülerde vatandaşın talebini karşılamak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Vatandaş tonu 250 lira olan çamı tercih ediyor. Kömür fiyatları türüne göre değişiyor. Fiyatlar geçen yıla göre aynı seyrini koruyor.

    Kayseri Oduncular ve Kömürcüler Dernek Başkanı Mehmet Tiryakioğlu kömür ve odun satışlarının artığını söyleyerek fiyatların geçen yıla oranla değişmediğini belirtti.

    ?Yaklaşık 2 aydır kömür satışlarımız güzel. 1 ay daha devam eder ondan sonra ikinci sezona kalır. Ceviz kömürlerimiz 550 ve 620 lira arasında, Limon 680 ve 720 lira, Karpuz 740-750 lira gibi arasında kalitesine göre fiyat değişiyor. Vatandaş kömür alırken önce kömürün kalitesine, kükürt oranı, dumanın azlığına dikkat etmesi gerekiyor. Kömürünü güvendiği bir esnaftan alırsa sıkıntı çekmez. İşlerimizde şu an çok iyi şükür satışlarda günden güne artıyor ?dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.