|   | 
  • Kocası tarafından bıçaklanan 2 çocuk annesi hayatını kaybetti


    Kocası tarafından bıçaklanan 2 çocuk annesi hayatını kaybetti
    Mersin'de kocası tarafından bıçaklanan 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Songül A. hayatını kaybetti.

    Olay, dün öğle saatlerinde merkez Toroslar Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk annesi Songül A., henüz bilinmeyen nedenle eşi S.A. tarafından bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olaydan sonra şüpheli koca kaçarken, hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.