|   | 
  • Koltuk Altı Terlemelerine Botokslu Yöntem


    Koltuk Altı Terlemelerine Botokslu Yöntem
    Avrupa Hastanesi'nde görevli plastik cerrahi uzmanı Operatör Dr. Umut Özbebit, koltuk altı terlemelerini botoks uygulaması ile önlediklerini belirtti.Avrupa Hastanesi'nde plastik cerrahi uzmanı olarak görev yapan Operatör Dr. Umut Özbebit, koltuk...

    Avrupa Hastanesi'nde görevli plastik cerrahi uzmanı Operatör Dr. Umut Özbebit, koltuk altı terlemelerini botoks uygulaması ile önlediklerini belirtti.

    Avrupa Hastanesi'nde plastik cerrahi uzmanı olarak görev yapan Operatör Dr. Umut Özbebit, koltuk altı terlemelerinde botoks yöntemini kullandıklarını anlatarak, "Son zamanlarda insanların çalışma koşullarındaki zorluklara bağlı olarak kendilerinin özgüvenlerini sıklıkla kaybetmelerine neden olan koltuk altı terleme sorununu botoks yöntemiyle çözdük. Koltuk altı terlemesi aslında vücudumuzu koruma mekanizmalarımızdan bir tanesidir ancak kimi insanda bu gerek genetik yapısı itibarıyla gerek yaşı itibarıyla gerekse çalışma koşulları itibarıyla kişiyi rahatsız edici düzeyde olabilmektedir. Koltuk altı terleme sorunu son derece kolay bir şekilde çözülebilmektedir. Botoks hem koltuk altı hem avuç içi hem de ayak tabanı terlemelerinde artık son derece kolay ve çok az ağrılı kullanılan etkili bir yöntemdir. Uygulama yaklaşık 7-8 dakika arasında sürmektedir. Kişinin her koltuk altı bölgesindeki uygun bölgelere botoks enjeksiyonu yapılmaktadır. Bunun özel tekniği vardır. Uygulamadan yaklaşık 2 saat sonra etkisi görülmektedir" diye konuştu.

    Yapılan botoksun ardından kişinin koltuk altı terlemesinden kurtulduğunu belirten Özbebit, "Herkesin yaz mevsimindeki terlemesinin daha fazla olduğunu düşünmekle beraber kışın da kazak giyilmesi, ortamların sıcak olması, sürekli kaloriferin açık olmasına bağlı olarak insanlarda sürekli terleme oluyor. Bu yöntem koltuk altı terlemesini ortadan kaldırmaktadır. Aynı uygulama el içi ve ayak tabanına yapılmaktadır. Yazın ve kışın başlangıcında birer seans yapıldığı zaman son derece etkili olmaktadır. Yapılan botoksun 6 ay etkisi olduğu için, botoks yapıldıktan sonra hem yaz döneminde hem de kış döneminde hastamız koltuk altı terlemesinden kurtulabilecektir" şeklinde konuştu.

    Koltuk altı terleme sorunu sonrası botoks yaptıran Sibel Laşkın ise, ?Hastaneye koltuk altı terlemesi şikayetiyle geldim. Botoks çok rahat geçti. Ağrı hissetmedim. Koltuk altı terlemem bana sıkıntı oluşturuyordu. Botoksu daha önce yaptıranlardan rahatladıklarını duyduğum için yaptırdım. Sonucunu bekleyeceğim" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.