|   | 
  • Konyalı şehit son yolculuğuna uğurlandı


    Konyalı şehit son yolculuğuna uğurlandı
    Irak’ın Kuzeyinde sürdürülen Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık, memleketi Konya’nın Seydişehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyinde düzenlenen Pençe - Kilit operasyonu bölgesinde görevli 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık, yıldırım düşmesi sonucu yaralandı. Mustafa Işık kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Mustafa Işık’ın cenazesi, dün uçakla memleketi Konya’ya getirildi. Işık için öğle namazını müteakip Seydişehir ilçesi Ketenli Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, şehidin ailesi, yakınları, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, protokol üyeleri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin eşi Derya Işık ve yakınları, şehidin 4 aylık bebeği Efnan Işık ile cenaze namazı kılınmasını bekledi. Şehit Işık’ın cenazesi kılınan namazın ardından vatandaşların omuzlarında Ketenli Mahallesi Mezarlığına götürülerek dualarla defnedildi.
    Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık’ın geçtiğimiz yıl evlendiği ve 4 ay önce baba olduğu öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.