|   | 
  • KURBAN BAYRAMI VE ÖNCESİNDE OTOMOBİL SATIŞINDA ARZU ETTİĞİMİZ BİR HARE


    KURBAN BAYRAMI VE ÖNCESİNDE OTOMOBİL SATIŞINDA ARZU ETTİĞİMİZ BİR HARE
    Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek, Kurban Bayramı ve öncesinde otomobil satışlarında arzu ettikleri hareketliliğin olmadığını söyledi. 

    Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek, Kurban Bayramı ve öncesinde otomobil satışlarında arzu ettikleri hareketliliğin olmadığını söyledi. 

    Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek, Kurban Bayramı öncesi otomobil satışları ile ilgili olarak, ?Bizim eski bayramlarda beklediğimiz performans şuan yok. Ramazan Bayramındaki hareketliliği maalesef Kurban Bayramı arifesinde göremiyoruz. Bununda bazı sebepleri var. İşte okullar açıldı, birazda Kurban Bayramı masraflı bir dönem. Araçlardaki talep düştü. Son günlerde de dövizdeki oynamalar araç satışlarını epey etkiledi. Yani Kurban Bayramı öncesi otomobil satışlarında arzu ettiğimiz bir hareketlilik yok? dedi.
    Şimşek ayrıca, ?Otomobil sektörü ile öncelikli temennimiz bir yasal düzenlemenin yapılmasıdır. Bu sektörün bir disipline edilmesi gerekir. Esnaflarımız bu manada yeterince sağduyulu yaklaşıyorlar. İlgililerden de bu manada beklentilerimiz var. Oto Galericiler Sitemiz önemli bir yer teşkil ediyor? diye konuştu.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.