|   | 
  • Lazer Yöntemi Maliyet Olarak Daha Uygun


    Lazer Yöntemi Maliyet Olarak Daha Uygun
    Plastik Cerrahi Uzmanı Umut Özbebit, lazer ile yapılan estetik operasyonlarının diğer yöntemlere göre maliyetinin daha uygun olduğunu söyledi.Özel Avrupa Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Umut Özbebit, estetik ameliyatlarda yapılan lazer yönteminin...

    Plastik Cerrahi Uzmanı Umut Özbebit, lazer ile yapılan estetik operasyonlarının diğer yöntemlere göre maliyetinin daha uygun olduğunu söyledi.

    Özel Avrupa Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Umut Özbebit, estetik ameliyatlarda yapılan lazer yönteminin diğer kesme ve iple germe yöntemine göre daha maliyeti ve görünüşü açısından daha olumlu olduğunu söyledi. Özbebit, ?Boyun sıkılaştırma dediğimiz operasyon sıklıkla ilerleyen yaşlarda, hem bayanlar da hem de erkeklerde görünüm açısından kişinin daha ileri yaşta görünmesine neden olan ve birçok kişinin de günlük hayatında rahatsız olduğu bir sorun gıdık sarkması veya boyun sarkmasıdır. Daha önce yaptığımız yöntemlerde bu bölgenin cerrahi olarak kesilip gerdirilmesi boyun gerdirme ameliyatı veya burada cerrahi özel iplikler kullanılarak yapılan iple halk arasında germe yöntemi dediğimiz yöntemler uygulamaktaydık ancak bunlardan hem kese olması hem de daha büyük bir cerrahi olması hem hastaların bu tip büyük cerrahilere yaklaşmaması ciddi anlamda hastaları korkutan bir prosedürdür. Zaman için de tabii gelişen teknolojiyle ip yöntemi ortaya çıkmakta. İple germe yönteminde de ipin kopması ya da dengesiz yapılmasına bağlı ya da cildin ortaya sıkışmasına neden olan üst üste toplamasına neden olan bir takım görsel problemler olmaktaydı. İpin erken sürede dezenformasyona bağlı gerginliğini kaybetmesine bağlı bir takım sıkıntılar olmaktaydı. Ancak gelişen teknoloji, bu konuda yeni bir adım atmamızı sağladı. Lazerle boyun germe boyun sıkılaştırma lazerle halk arasında gıdık bölgesine lipodiz ameliyatı, son derece kolay kulak altından yapılan bazen çeneye de nadiren de olsa girmemiz gereken 7mm iki keseden yapıyoruz? dedi.

    Lazerle yapılan estetik ameliyatı sonrası hastanın hastanede yarım saat kaldığının altını çizen Umut Özbebit, ?Gıdık bölgesini önce lazerle eritilmesi, orada ki yağların eritilmesi, daha sonra eritilen yağların bölgeden sarkışının alınması ve sonrasın da yine lazerle girilip cildin tamamen sıkılaştırılması yöntemine dayalı son derece basit hasta sadece yarım gün hastane de kalıyor. Ertesi gün, günlük hayatına devam ediyor. Ancak bir 10 gün boyun korsesi kullanması gerekiyor. Keseme de ameliyat sonrası ister istemez bizim yaptığımız yöntemlerde bir takım izler kalmakta ve biz bunları her ne kadar saklamaktaysak da yine de izler olmakta. İkincisi, sonuçta keserek yaptığımız yöntemde belli bir cerrahi risk lazere göre çok daha fazla olmaktadır? ifadesinde bulundu.

    Estetik Cerrahi Uzmanı Umut Özbebit, lazer yöntemi ile yapılan operasyonlar hakkında da bilgiler verdi. Özbebit, ?İple olan yöntemde ise ipin dezenformasyonu ve asimetriler sıklıkla istenilen sonuca engel olmakta. Burada herhangi bir kesme dikiş atma dikiş izi yok. Sadece her iki kulak memesi altından giren 7 milimetrelik iki basit delikten girilerek operasyon tamamlanıyor. Ameliyat sonrası ağrı olarak, iyileşme süresi olarak, korse kullanımı olarak diğer tüm yöntemlerin üstünde görüyorum. Lazer nikolis, maliyet olarak tabi ki boyun germe ameliyatına ya da iple yapılan ameliyatlara göre özellikle boyun germe ameliyatına göre maliyeti çok daha uygun. Uzun süreli o bölgeye ameliyatsız uygulanan radyo frekanslarda alınan sonuçların neredeyse on katı bir sonucu yirmi dakikada için de almaktasınız. Buda hastaya hem zaman hem maliyet açısından hem de görüntü açısından memnun etmekte? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.