|   | 
  • Motorin ve benzine büyük zam yolda


    Motorin ve benzine büyük zam yolda
    Akaryakıt grubu ürünlerinden motorin ve benzine yeni zam yolda. Motorinin litresine 1 lira 38 kuruş, benzinin litresine 1 lira 43 kuruş zam bekleniyor.

    Brent petrol fiyatının yükselişte olması akaryakıt gruubu ürünlere zam olarak yansıyor. Brent petrolün varil fiyatı sabah saatlerinde 117 dolar civarına kadar yükseldi. Bu da motorin ve benzinde zam beklentisi oluşturdu. 
     
    Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorinin litre fiyatına 1 lira 38 kuruş, benzinin litre fiyatına da 1 lira 43 kuruş zam bekleniyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen zamların pompa satış fiyatlarına da yansıması yüksek ihtimal. 
     
    Bu arada dün geceden itibaren geçerli olacak şekilde LPG’ye 36 kuruş zam gelmişti. Akaryakıt fiyatları, serbest piyasa koşulları gereği dağıtım şirketleri ve petrol istasyonlarına göre küçük çapta değişiklik gösterebiliyor. 
     
    GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI
    Benzin: 23,09 TL (zam uygulanmadan)
    Motorin: 22,30 TL (zam uygulanmadan)
    LPG: 11,79 TL



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.