|   | 
  • Müzisyen Onur Şener'i öldüren şahıslar adliyeye getirildi


    Müzisyen Onur Şener'i öldüren şahıslar adliyeye getirildi
    Ankara'da istekte bulunulan şarkıyı bilmediği gerekçesiyle çıkan tartışmada öldürülen müzisyen Onur Şener'in katil zanlıları, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

    Olay, Çankaya ilçesinde alkollü bir eğlence mekanında meydana geldi. İddialara göre, A.G., S.S. ve İ.K., müzisyen Onur Şener'den (45) istek şarkıda bulundu. Şener'in istek şarkıyı bilmediğini ifade etmesi üzerine mekan kapanışında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu A.G., S.S. ve İ.K., Onur Şener'e cam bardaklarla saldırdı. Onur Şener, boynuna aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti. Bunun üzerine polis ekiplerince şüpheli olarak gözaltına alınan A.G., S.S. ve İ.K., Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi Adli Muayene Polikliniğinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    Öte yandan, şüpheli A.G. ve İ.K.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda iş müfettişi olarak çalıştığı, şüpheli S.S.’nin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde (TUSAŞ) Elektronik mühendisi olduğu öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.