|   | 
  • Nobre'den Genç Oyunculara Tavsiyeler


    Nobre'den Genç Oyunculara Tavsiyeler
    Kayserispor'un oynadığı hazırlık maçında, tecrübeli futbolcu Nobre, genç oyunculara saha içinde nasıl hareket etmeleri gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu.Kadir Has Tesisleri'nde oynanan Kayseri Şekerspor maçında verilen su molasında...

    Kayserispor'un oynadığı hazırlık maçında, tecrübeli futbolcu Nobre, genç oyunculara saha içinde nasıl hareket etmeleri gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu.
    Kadir Has Tesisleri'nde oynanan Kayseri Şekerspor maçında verilen su molasında tecrübeli futbolcu Nobre, genç oyuncular Okay Yokuşlu ve Engin Bekdemir'in yanına gitti. Nobre, genç oyunculara maç içindeki bazı pozisyonları hatırlatarak, nasıl hareket etmeleri gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.