|   | 
  • ORAN ile Evde Sağlık Hizmetleri Projesi


    ORAN ile Evde Sağlık Hizmetleri Projesi
    Orta Anadolu Kalkınma Ajansının (ORAN) 2013 Yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde Kayseri Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin de proje ortağı olarak yer aldığı "Evde Sağlık Hizmetleri Birimlerinde Görev Yapan Personellerin Eğitim Düzeylerinin Yükseltilmesi Projesi"nin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

    Geriatri Merkezi Toplantı Salonu'ndaki  açılış Kayseri Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. İsmail Kılıç, Kayseri Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr. Ersin Yel ve Murat Yakut, Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürleri ile Halk Sağlığı Müdürlüğü Şube Müdürleri, Erciyes Üniversitesi ve bazı kamu kuruluşları yetkilileri ile Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanları katıldı.

    Açılış konuşmasını yapan Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. İsmail Kılıç, katılımcılara evde sağlık hizmetlerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

    Proje kapsamında Kayseri dahilinde Evde Sağlık Hizmetleri Birimlerinde görevli 40 sağlık personeline Orta Anadolu Kalkınma Ajansının teknik desteği ile 10-15 Şubat 2014 tarihleri arasında 20'şer kişilik iki grup halinde eğitim verilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.