|   | 
  • Özel Hastaneler Cumartesi Günü Açık


    Özel Hastaneler Cumartesi Günü Açık
    Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, özel hastanelerin cumartesi günleri de bütün branşlarda hizmet verdiğini söyledi.

     Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan, 1 Nisan tarihinden itibaren, özel hastanelerin, milli ve dini bayramlarda yalnızca acil hizmeti vereceğine dair açıklama konusunda bilgi verdi. Açıklamanın vatandaş tarafından yanlış anlaşıldığını kaydeden Op. Dr. Kemal Tekden, ?Vatandaşta, açıklamadan sonra, özel hastanelerin cumartesi günleri de hizmet vermeyeceği algısı oluştu. Ancak, bu hüküm, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi resmi tatilleri kapsamakla birlikte, cumartesi günlerini içine almamaktadır. Bu sebeple özel hastaneler, bütün branşlarda cumartesi günleri de halkımızın hizmetinde olmaya devam etmektedir? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.