|   | 
  • Özgür Demirtaş’tan Mehmet Şimşek yorumu


    Özgür Demirtaş’tan Mehmet Şimşek yorumu
    Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Bu cümlelerin aynısını 10 yıl önceden beri sürekli söyledim. Saldırmayan trol, yapılmayan algı kalmadı" dedi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı olarak Atanan Mehmet Şimşek görevi Nureddin Nebati’den devraldı.
     
    Devir teslim töreninde yaptığı konuşmada Şimşek şu ifadelere yer verdi:
     
    “Hükümetimizin temel hedefi toplumsal refahı artırmaktır. Önümüzdeki dönemde bu hedefe ulaşmada; şeffaflık, tutarlılık, öngörülebilirlik ve uluslararası normlara uygunluk temel ilkelerimiz olacaktır.
     
    Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır. Kurala dayalı öngörülebilir bir Türkiye ekonomisi özlenen refaha ulaşmamızda anahtar olacaktır.”
     
     
    Mehmet Şimşek’in açıklamalarını Twitter'dan paylaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş:
     
    “Bu cümlelerin aynısını 10 yıl önceden beri sürekli söyledim. Söylediğim için saldırmayan Trol, yapılmayan algı kalmadı. Dönüldü, dolaşıldı, dediğim yere gelindi.  Şimdi de ortada trol kalmadı. Neyse. Umarım rasyonel politikalar özgürce uygulanır. Ülkem için dileğim budur.”



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.