|   | 
  • Papara Ceo'sundan kripto açıklaması


    Papara Ceo'sundan kripto açıklaması

    Papara CEO'su Ahmed Faruk Karslı: Düzenleme yapma gereği hasıl olmuş ve yapılacak en kolay düzenleme yasaklamaktır. Kolay olan uğraşmaktansa yasaklamayı tercih etmek.

    Böyle bir düzenleme beklemiyorduk. Tamamen sürpriz oldu.

    Karslı: Bir hukukçu olarak beni ülke adına endişelendiren bir düzenleme bu. Papara'da yaklaşık 10 milyon adet kripto para alım veya satım işlemi yapılmış. Bu 10 milyon işlemde hiçbir kullanıcı Papara'ya başvurup da "Benim cüzdanım çalındı" dememiş. Yönetmelikte belirtilen cüzdanların çalınması sorununu biz görmüyoruz, o sorunu paylaşmıyoruz.

     

    Yaratılmaya çalışılan faydayı gerçekten anlayabilmiş değilim. Bence biraz anlama eksikliği var. Daha çok zaman geçirmek, sektör paydaşlarıyla konuşmak, anlamak gerekirdi diye düşünüyorum.

     

    via: Twitter @uzmancoin



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.