|   | 
  • Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta gollü başladı


    Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta gollü başladı
    UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta karşılaşmalarıyla heyecan sürüyor. Devler Ligi’nde bugün 8 maç oynanırken, günün en önemli müsabakasında kazanan Inter oldu.

    UEFA Şampiyonlar Ligi 2022-2023 sezonunda A, B, C ve D grubunda 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Günün ilk karşılaşmalarında Bayern Münih, Viktoria Plzen’i konuk etti. Alman devi, ilk dakikalardan itibaren rakibine uyguladığı oyun üstünlüğü sonrası karşılaşmayı da 5-0’lık sonuçla kazandı. Diğer maçta ise Marsilya, Sporting Lizbon’u 4-1 mağlup ederken milli futbolcu Cengiz Ünder mücadeleye 11’de başladı. C grubunda sonucu merakla beklenen maçta Inter, Barcelona’yı milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun ceza sahası dışından attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. A grubunda oynadığı 2 maçı kazanan İtalyan temsilcisi Napoli ise, Ajax’a deplasmanda 6 gol atarken, Liverpool da evinde Rangers’ı 2-0’la geçti.
    Şampiyonlar Ligi’nde  alınan sonuçlar şöyle:

    Liverpool: 2 - Rangers: 0
    Ajax: 1 - Napoli: 6
    Porto: 2 - Bayer Leverkusen: 0
    Club Brugge: 2 - Atletico Madrid: 0
    Bayern Münih: 5 - Viktoria Plzen: 0
    Inter: 1 - Barcelona: 0
    Marsilya: 4 - Sporting Lizbon: 1
    E. Frankfurt: 0 - Tottenham: 0
    UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftada bugün E, F, G ve H grubunda toplam 8 karşılaşma oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.