|   | 
  • Sandık Başından 2 Acı Haber!


    Sandık Başından 2 Acı Haber!
    Yozgat'ta oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde se oyunu kullandıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

    Yozgat merkeze bağlı Lök köyünde oturan Mustafa İldiş, sabah 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere köyün atıl durumdaki sağlık ocağında kurulan sandığa gitti. Görevlilerden pusula, zarf ve mührü aldıktan sonra kabine ilerleyen İldiş, fenalaşarak yere yığıldı. Çevresindeki vatandaşların müdahalesinin ardından otomobille Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen İldiş, yolda hayatını kaybetti. İldiş'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
     
    Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, oyunu kullandıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
     
    Hacıbey Mahallesi'nde yaşayan, 5 çocuk babası çiftçi Hasan Çay, saat 11.30 sıralarında Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu'ndaki 1087 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Çay, imzasını da atıp çıkacağı sırada aniden rahatsızlanıp, sandalyeye oturdu. Sandık görevlisi Cafer Saban'a seslenen Çay, bir anda yere düştü. Durum, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Çay, ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Hasan Çay, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.
     
    Cafer Saban, Hasan Çay'ın oyunu kullandıktan sonra rahatsızlanıp sandalyeye oturduğunu belirterek, "Sonra bir anda bana 'Cafer' diye seslenip, yere düştü. Hemen ambulans çağırdık" dedi.
     
    Hasan Çay'ın yeğeni Mustafa Çay, beraber oy kullanmaya gittiklerini söyleyerek, "Farklı sandıklardaydık. Oyumu kullanıp, eve döndüm. Arkamdan acı haber geldi, rahatsızlanmış" dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.