|   | 
  • Şehit Uzman Onbaşı son yolculuğuna uğurlandı


    Şehit Uzman Onbaşı son yolculuğuna uğurlandı
    Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonunda EYP’nin patlaması sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen İstihkam Uzman Onbaşı Mustafa Demir, memleketi Adıyaman’da son yolculuğuna uğurlandı.

    Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda geçtiğimiz gün EYP’nin patlaması sonucu Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Dörtyol köyü nüfusuna kayıtlı İstihkam Uzman Onbaşı Mustafa Demir (24) ağır yaralanmış ve sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Burada tedavi altına alınan Demir, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.
    Osman ve Meliha Demir çiftinin 5 çocuğundan biri olan Demir’in cenazesi tamamlanan işlemlerin ardından memleketi Adıyaman’ın Besni ilçesine getirildi. Burada Besni Mehmet Erdemoğlu Camiinde tören hazırlandı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Şehit İstihkam Uzman Onbaşı Mustafa Demir’in cenazesi, ilçeye bağlı Dörtyol köyü mezarlığında toprağa verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.