|   | 
  • Ünal Karaman: " Dış sahada kazanmak önemli"


    Ünal Karaman:
    Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, deplasmanda aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Güçlü bir teknik adama ve oyunculara sahip Antalyaspor'a karşı dış sahada alınan galibiyet camiamız için önemli. Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun" dedi.

    Süper Lig’in 39. haftasında Göztepe, deplasmanda Antalyaspor'u 3-2'lik skorla geçti. Maçın ardından basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Güçlü bir camiaya, güçlü bir teknik adama ve oyunculara sahip Antalyaspor’a karşı dış sahada alınan galibiyet camiamız açısından önemli. Ligin sonlarına gelindiği anlarda, özellikle kısa vadede kendi hedeflerini yakalamış takımların saha içi duruşları oldukça önem arz eder. Her şeye rağmen mücadele veren, oyun disiplininden kopmayan ve futbolun güzelliğini oyun iştahıyla beraber yapan oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.
    Karaman, Antalyaspor'a kupa finali ve kalan maçlarında başarılar dilediğini de sözlerine ekledi.

    Ersun Yanal: "Kazanma arzusunu sonuca dönüştürecek mücadele ortaya koyamadık"

     

     Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Göztepe mağlubiyetinin ardından, “Bugünkü maçın sonucunu etkileyen en önemli faktör bana göre bu enerji ve kazanma arzusunu sonuca dönüştürecek bir mücadeleyi ortaya koymamamızdır" ifadelerini kullandı.
    Süper Lig’in 39. haftasında Antalyaspor, Göztepe’yi konuk etti. Mücadeleyi 3-2 Göztepe kazanırken, maç sonu Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, basın toplantısında maçı değerlendirdi. Yanal, mücadele öncesinde enerjiye ve coşkuya ihtiyaçları olduğunu ancak, bunu sahada göremediklerini söyledi. Oynadıkları son deplasman maçının ikinci yarısındaki oyun isteği ve arzusunu bugün de sahaya yansıtmayı hedeflediklerini aktaran deneyimli hoca, şunları söyledi:
    "Özellikle Kovid-19 ile ilgili yaşadığımız travmaların psikolojik faktörlerinden bahsetmiştik. Biz transfer yapmayan ve kadrosunu genişletmeyen bir takımız. Bu gibi sıkıntıları en çok yaşayan takımlardan biri olduğumuzdan bahsetmiştik. O yüzden de bu türlü maçları çok hızlı şekilde geçip, en iyi sonuçlarla bugünü rahat geçirmemiz gerektiği konusunda oyuncularımızla mutabakata varmıştık. Bugünkü maçın sonucunu etkileyen en önemli faktör bana göre bu enerjinin, kazanma arzusunun sonuca dönüştürecek bir mücadeleyi ortaya koymamamızdır. Yoksa bizim takımımız o mücadeleyi, o isteği, o kazanma arzusunu sahaya koysaydı, bugün kazanırdı. Bu oyuncularla yola çıktık ve onlarla bir hikaye yazdık ve Türkiye Kupası finalini oynayacağız. İki maçımız kaldı. Bunu bir an önce lehimize çevirip sıkıntı yaşamadan ligi bitirmeliyiz ki hedeflerimizi gerçekleştirelim" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.