|   | 
  • Ürolojide Holmiyum Tedavisi Hastaları Rahatlatıyor


    Ürolojide Holmiyum Tedavisi Hastaları Rahatlatıyor
    Özel Modern Dünyam Hastanesinde Üroloji Uzmanı olarak gör yapan Op. Dr. Mehmet Bayram vücuttaki taş tedavisinde Holmiyum lazer tedavisi yöntemini kullandıklarını söyledi.

    Özel Modern Dünyam Hastanesinde Üroloji Uzmanı olarak gör yapan Op. Dr. Mehmet Bayram Holmiyum lazer tedavisi ile ilgili olarak bilgiler verdi. Bayram, "Holmiyum lazer tıpta yaygın olarak kullanılmaktadır. Ürolojide de biz taş tedavisinde yaygın olarak kullanmaya başladık. Özellikle ürolojide ki gelişmelere bağlı olarak kullanılan tıbbi cihazların gelişmesi ile birlikte lazer tedavisini yaygın olarak kullanmaya başladık"dedi.
    Op. Dr. Bayram, "Holmiyum tedavisinde çok olumlu sonuçlar almaktayız. Daha önceden müdahale edemediğimiz hastalara kapalı ameliyat yöntemi ile taşları yerinde kırıyoruz. Bu müdahale ile hastaların daha konforlu bir ameliyat geçirmesi mümkün oluyor. Holmiyum lazer plastik cerrahiden tutun, taş kırmaya kadar çok yaygın alanlarda kullanılmaktadır. En çok ürolojide taş tedavisinde kullanılmaya başlanmıştır. Lazer işlemi yapıldıktan sonra vücutta herhangi bir yara veya iz olmamaktadır" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.