|   | 
  • ÜSAİV?den Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi Konulu Seminer


    ÜSAİV?den Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi Konulu Seminer
    Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı tarafından Odamız konferans salonunda üyelerimize yönelik ?Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi? konulu seminer düzenlendi.

     Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı tarafından Odamız konferans salonunda üyelerimize yönelik ?Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi? konulu seminer düzenlendi.

    Seminerin açılış konuşmasını yapan Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Büyüksimitci, üniversite sanayi işbirliğini geliştirme adına birçok çalışma yürüttüklerini belirterek, bundan sonrada sanayicilerin yararına olabilecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

    Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı olarak bir konferanslar zincirinin sanayicilere faydalı olabileceğini düşündüklerini açıklayan Büyüksimitci, ?Bu gün ilk seminerimize ?Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi? gibi isabetli konulardan birisi ile başlıyoruz. Kayserimizin de en çok muzdarip olduğu konuların başında geliyor. Bildiğiniz gibi şehir olarak Türkiye?nin tam ortasında yer almaktayız. Dolayısı ile ciddi şekilde lojistik ve tedarik ihtiyacımız var. Bu manada seminerin sanayicilerimize faydalı olacağını ümit ediyor, başarılar diliyorum? dedi.

    Daha sonra sunumunu yapmak üzere kürsüye gelen Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Kutanoğlu, Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi konusunda katılımcılara bilgiler vererek, deneyimlerini paylaştı.

    Prof. Dr. Kutanoğlu, Amerika Birleşik Devletlerinde birçok proje geliştirdiklerini belirterek, örnek üniversite sanayi işbirliği projeleri hakkında bilgi verdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.